Onze sterke punten

ervaring

Meer dan 50 jaar
ervaring.

stiptheid

Directe
aanspreekpunten.

totaaloplossing

Totaaloplossing voor transport.

SGS
GMP
GDP
H.A.C.C.P.
Truckveiligheid
Responsible Care
SQAS
Lean & green
Astre Palet
Astre

Al meer dan 50 jaar uw betrouwbare partner

GOBO Transport- & Logistics is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1963. Naast het aanbod aan diverse diensten inzake transport, werden 35.000 m² multi-functionele opslag- en overslagmagazijnen gebouwd. De bedrijfsterreinen bieden daarbij de mogelijkheid tot een verdere expansie. GOBO is verder uitgegroeid tot één van de betere en sterkere logistieke dienstverleners van de Euregio.

 

Gobo draagt kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel.

GOBO Transport & Logistics is een multimodale logistieke dienstverlener die kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt. Wij beschikken over een uitstekend track&trace systeem en uitgebreide softwareapplicaties. Getuigen hiervan zijn onze kwaliteitslabels: ISO9001, SQAS (transport en logistiek), Lean and Green Award, OVAM registratie, enz…

GOBO is lid van het ASTRE-netwerk, een netwerk van 310 Europese transporteurs waaronder 220 in Frankrijk. Alle leden van ASTRE streven een zeer hoge kwaliteit na. Voor onze deelladingen beschikken wij over ons eigen Paletsystem en voor volle vrachtuitwisseling beschikken wij over ons eigen B2Psystem. Deze systemen waarborgen dan ook de leverbetrouwbaarheid en opspoorbaarheid van de goederen. De ASTRE-slogan is dan ook ‘de flexibiliteit van een KMO, de sterkte van een grote groep’.